Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

sssss ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...ΘΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ


Κυρίες & Κύριοι καλημέρα σας,
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι εδώ!!!ενημερώνω σε περίπτωση που κάποιοι μέσα στον μικρόκοσμο σας δεν το έχετε ακόμα καταλάβει!
Ούσα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου οπαδός και φίλαθλος του Ολυμπιακού, παραδέχτηκα την ανάρτηση του πανό από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με έκανε να χαρώ γιατί βλέπω πως ο κόσμος πραγματικά όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την εξαθλίωση στην οποία έχουμε περιέλθει!
Ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει το πανό...προφανώς εντολές εκτελούσε,το πανό δεν κατέβηκε και απείλησε την διακοπή του αγώνα!Μετά το τέλος του αγώνα η αστυνομία έκανε ελέγχους στα οχήματα των φιλάθλων για ανακαλύψει ποιος είναι υπεύθυνος για το πανό.
Συγνώμη που ζούμε?Σε ποια εποχή? Από πότε απαγορεύεται να εκφράζουμε την άποψη μας? Ζούμε σε δημοκρατική χώρα?
Η δικαιολογία βέβαια όλης αυτής της ιστορίας είναι ότι στο πανό υπήρχε η λέξη "Λαμόγια πολιτικοί". Όλοι οι Έλληνες αυτή την γνώμη έχουμε για τους πολιτικούς,δηλ τι θα γίνει θα αρχίσουν να μας κυνηγούν?
Χάνουμε τα πάντα σιγά σιγά, το δικαίωμα της έκφρασης, το δικαίωμα της αντίδρασης, το δικαίωμα της ελευθερίας ,το δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο. Πολλοί θα με θεωρήσετε υπερβολική αλλά αν κοιτάξετε πίσω στην ιστορία κάπως έτσι ξεκίνησαν και τα χειρότερα...
Αυτό που είναι όμως το πιο τραγικό από όλα είναι ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας που αισθάνονται υπερήφανοι για το πολιτικό σύστημα αυτής της πάλαι ποτέ Δημοκρατικής χώρας.
ΥΓ: Σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου οι μανάδες των παιχτών έχουν πάντα την τιμητική τους,αυτό πολλές φορές περνάει απαρατήρητο από τους διαιτητές...
Για καλό και για κακό έχω ενημερώσει την γραμματέα στην εταιρεία μου πως αν δει ένστολους να χτυπάνε το κουδούνι να με ενημερώσει να κρυφτώ...

1 σχόλια:

Teo είπε...

Και όχι μόνο ψάξανε τα αυτοκίνητα αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα όταν ο κόσμος γύρω τους κατάλαβε τι γινότα και διαμαρτυρήθηκε βγάλανε τα κλομπ και άρχισαν να βαράνε και απειλήθηκε σύρραξη. Στο τέλος συλλάβανε κιόλας του κατόχους του πανό. Απίστευτα πράγματα.

Η τρομοκρατία λοιπόν δημιουργείται από το κράτος. Άνοιξε το παράθυρο για να χεις διέξοδο άμα γίνει επέμβαση.

About "Ιστορίες Πόλης"

Μια Παρέα αρθρογραφεί ερασιτεχνικά παρουσιάζοντας την Ελλάδα του 2011 μέσα από τα μάτια των μελών της.

Share this Blog

Blog Archive