Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ....


Θυμάστε αγαπητοί φίλοι τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου? Αν ναι τότε θα θυμάστε και τον φόβο που είχαν οι διοργανωτές μην τυχών βρέξει κατά την έναρξη και τους χαλάσει ότι είχαν ετοιμάσει. Είχε διαρρεύσει ότι προκειμένου να αποφύγουν μια ανεπιθύμητη μπόρα θα βομβάρδιζαν τα σύννεφα με κάποια μέσα...Επέμβαση του ανθρώπου στο 100% στα φυσικά φαινόμενα.
Χτες ημέρα Κυριακή κατά τις 16:30 κοίταξα τον αθηναϊκό ουρανό και είδα όσα απεικονίζονται στην παραπάνω φωτογραφία...Πολλά αεροπλάνα να ψεκάζουν πάνω από την πόλη σε κάθετες και οριζόντιες γραμμές! Σκέφτηκα με το φτωχό μου το μυαλό, κουνούπια δεν έχουμε, τα σκουπίδια τα μαζέψανε τι ακριβώς είναι αυτό που μας ψεκάζουν? Μήπως κάνουν επιδείξεις τελικά με μικρά αεροπλάνα?
ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ - ΙΟΙ - ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΤΟΞΙΚΆ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ . Πριν προλάβετε να με θεωρήσετε τρελή σκεφτείτε... πως όλο και καινούργιοι ιοί ανακαλύπτονται, πως οι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο , πως νιώθουμε ατονία κάθε μέρα με τρομερές ημικρανίες ,πως ξεχνάμε πολύ εύκολα.
Μήπως κάποιοι θέλουν τελικά να μας κρατούν σε καταστολή γιατί έτσι είμαστε πιο εύπλαστοι?
Think about it...


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Parso,

Ήμουν βοτανικό εκείνην την στιγμή και τα είδα και γω τα σημάδια...κυριολεκτικά ήταν πάρα πολλά. νομίζω οτι αυτά τα σημάδια τα λένε chemtrails.
Την θυμάμαι και γω την περίπτωση με το Πεκίνο. Σε κανέναν δεν έιχε κάνει αίσθηση και πόσο μάλλον να τα έχει συνδυάσει με κάτι τέτοιο που βιώνουμε σήμερα.
Πρέπει να ψήνουν πολύ άσχημα τον εγκέφαλό μας με αυτά. Τα αεροπλάνα αυτά που εκτελούν αεροψεκασμούς δεν είναι γνωστά σε κανέναν. Εννοώ οτι δεν έχουν ούτε διακριτικά. Και απ' ότι φαίνεται είναι παγκόσμιο το φαινόμενο.
Ενημέρωσέ μας σύντομα...
Γρηγόρης